Har du veldig mange du skal gi gaver til, og derfor ikke har mulighet til å gjøre alle gaver personlige? Fortvil ikke, det finnes nemlig gaver som passer for alle, som er relativt billige og enkelt kan bestilles i mengder. De aller mest populære firmagavene er: kaffekopper, penner og handlenett. Selvfølgelig med logo påtrykt.

Det som gjør at nettopp disse gavene er så populære som de er, er at de passer for alle og enhver. Kaffekopper kan man finne på de aller fleste kontorpulter, i likhet med penner. Penner har på sin side ikke gått av moten selv i en alder hvor stadig mer og mer har blitt digitalisert, og handlenett gjør at en sparer penger på å kjøpe bæreposer. I tillegg er handlenett miljøvennlige fordi man som sagt minsker forbruket av plastposer, og derfor vil et handlenett med logo få bedriften din til å bli fremstilt som et ærlig selskap som er opptatt av å ta vare på miljøet.

Nyttige for alle

Penner, kopper og handlenett med trykk er altså de mest populære tingene å gi som firmagave. Disse produktene har ingen utløpsdato, og varer forholdsvis lenge. Hvis dessuten alle på kontoret har matchende kulepenner og kaffekopper, kan dette være med på å styrke lagfølelsen og gi et nødvendig inntrykk av at alle på jobben er underlagt ett og samme firmanavn.

Som nevnt er disse populære varene nyttige for alle. Det spiller ingen rolle hvor gammel en er, om en er kvinne eller mann, eller hvilken status en har på arbeidsplassen. Disse er hverken for gode eller for dårlige for noen. De er enkle og nyttige, og blir tatt godt imot av de fleste. Alle de tre produktene brukes stort sett daglig, og mottakerne, enten det dreier seg om ansatte, kunder eller andre samarbeidspartnere, blir derfor stadig påminnet om deg og ditt firmas generøsitet.