Firmagaver som er tilpasset årstidene

En fin måte å vise omtanke på, er ved å gi firmagaver som passer for den årstiden man befinner seg i når gaven gis. Særlig på vinteren vet man aldri når man får bruk for en ekstra lue, et sjal eller en isskraper. En av fordelene med å gjøre gavene relevante for årstidene, er at mottakerne får inntrykk av at det ligger omtanke bak gaven.

Et sjal gitt om vinteren kan være akkurat det som skal til for at en kunde vil bli påminnet deg og din bedrift når de slipper å fryse på halsen. I tillegg forstår mottakeren at en gave gitt på en annen tid av året, mest sannsynlig ville vært noe helt annet enn et sjal. Slik får de inntrykk av at du gir unike gaver som ikke er standardiserte.

Gaver for kaldt vær

Foruten isskrapere og skjerf, er det mange ting som kommer godt med om vinteren. Under mørketiden er reflekser med påtrykket logo en vanlig ting å gi, i tillegg til luer, hansker og diverse andre plagg som kommer godt med i kulden. Ellers kan paraplyer også være noe dine kunder vil sette pris på.

 

Gaver som egner seg om sommeren

Sommeren er en tid for ferie og avslapping utendørs, og i den anledning finnes det en rekke produkter en bør vurdere å gi i gave. Hos Printoz får du solbriller i alle mulige farger og design. Ellers finnes det drøssevis av produkter som egner seg for årets varmere måneder, for eksempel t-skjorter og kortbukser, som kan være gode å ha fra våren og utover. Vår og sommer er tiden for å tilbringe tid utendørs, og derfor kan relevante gaver være kjølebager, solstoler eller piknikkurver.

Gaver som en har praktisk nytte av og som en også har glede av, slår aldri feil. Du finner nok noe passende i Printoz’ utvalg.